Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2018Januari
  • Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou Baca leuwih>

    Sasak Bystrá nad Jizerou Háje nad Jizerou beku leuwih Jizerou

    Katutupan sasak kai di Bystrá nad Jizerou jeung logam di Haje nad Jizerou nad Jizerou beku. Bysterský sasak ngabogaan sajumlah peculiarities struktural, alatan nu anjeunna ngagaduhan deui di 1958 daptar monumen kultural. Paling mawa triangular na trapezoidal Hung. The footbridge peuntas walungan kasebut straddled panjangna nu 24 méter tanpa rojongan rukun di tengah, [...]

  • Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari Baca leuwih>

    Castle Nístějka tina jangkungna hiji, 2018 Pébruari

    Nístějka kana ruruntuhan istana dina promontory luhureun confluence tina Jizera na Farského Creek sarta sakuliah jalan I / 14, di monumen alam sarua. Éta diaksés sapanjang jalan satapak konéng tina Vysoke nad Jizerou. papanggihan keramik némbongkeun ayana manusa sanajan dina 17. st. Lestari watak teu jeung anggahotana babak munara, istana jeung benteng lapang résidu. Sésa-sésa benteng anu dijaga saperti [...]

  • Jablonec nad Jizerou Baca leuwih>

    Jablonec nad Jizerou

    Kota Jablonec nad Jizerou ieu lokasina di Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. Aya kira pangeusi 1 700. Kusabab eta aya deukeut Jablonec nad Nisou (baheulana disebut oge Jerman Jablonec) kadangkala dipake dina designation Czech Jablonec atanapi Jabloneček. Ngaran Jablonec nad Jizerou migunakeun kampung ieu saprak 1916. 1492 sataun di sumber extant [...]

  • Rokytnice tina poto luhur Baca leuwih>

    Rokytnice tina poto luhur

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Aya kira pangeusi 2 700. [...]

  • poto buta tina jangkung Baca leuwih>

    poto buta tina jangkung

    Lega sakabéhna gunung kaasup Giant éta geus hadir dina jaman baheula digambarkeun salaku Sudetenland, anu ieu meureun nu ngaranna asalna Celtic (paling ilaharna ditarjamahkeun salaku bagong gunung) atawa asal Balkan (ditarjamahkeun salaku Embe Gunung). Ptolemy (ngeunaan 85-165) dipaké pikeun dinten ieu Sudetenland ngaran Sudetayle (nu bijih Pagunungan) jeung Askiburgion (utamana Pagunungan, deukeut kota Askiburgium vandalisme, sugan [...]

  • Rock kasar Baca leuwih>

    Rock kasar

    batu puri kotor téh dina ujung Massif batu di wewengkon Czech Paradise ngeunaan 20 méter di Kampung sarua cadastral. Ieu diwangun deui Castle Rock diwangun dina 14. Masters abad of Wallenstein. Castle Rock ieu diwangun di sabudeureun 1350 Hynek of Wallenstein. Wallenstein cicing didieu pikeun puluhan. Dina 1416 mun 1460 taun ieu dipiboga ku Lords of Jenštejna, teras Zajíc of Házmburk. Dina 1469 puri ieu dikawasaan ku tentara karajaan. Ti [...]

deui ka puncak