Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2017Januari
  • Pinnacle Studio pamungkas 21 Baca leuwih>

    Pinnacle Studio pamungkas 21

    Pinnacle Studio mangrupakeun program na rohangan ngédit video Asalna dikembangkeun ku pinnacle Systems salaku tara konsumen-tingkat ka urut software profésional-tingkat pinnacle urang, Liquid Edition. Ieu kaala ku Avid sarta engké ku Corel dina bulan Juli 2012. Pinnacle Studio ngamungkinkeun pamaké pikeun panulis eusi video di Video CD, DVD-Video, AVCHD atanapi format Blu-ray, tambahkeun ménu lawanna jeung kaduruk nepi disc eta. Pinnacle Systems nawarkeun hiji program jualan affiliate pikeun garis produk pinnacle Studio. Dina [...]

deui ka puncak