Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2017Januari
  • Štěpanice jeung Benecko Baca leuwih>

    Štěpanice jeung Benecko

    Handap Štěpanice mangrupakeun bagian tina Benecko di Giant Pagunungan Semily Kecamatan di wewengkon Liberec. pakampungan anu situated di lebak nu Y ngawangun, dibentuk ku confluence walungan jeung Brook Kidron Jizerky. Osada (sapanjang kalawan luhur Štěpanice) diadegkeun meureun dina konteks kolonisasi Markvartice Pagunungan, sumber sajarah kredibel tapi leungit. Pikeun tanggal yayasan sajarah dianggap sataun 1304, [...]

  • Křižlice, Kostel v Jestřabí v Krkonoších Baca leuwih>

    Křižlice, Kostel v Jestřabí v Krkonoších

    Křížlice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana ngeunaan 6 km kaléreun Jilemnice. Catetan ditulis pangkolotna ti kaping désa ti Křížlice 1492. Ti sumber lianna kitu, urang diajar yén Křížlice sataun 1358 geus kungsi garéja kai leutik na. Dina 15. Abad, éta tétéla dipaké dina rupa garéja. [...]

  • Windows 10 Birokrat ragrag Update Baca leuwih>

    Windows 10 Birokrat ragrag Update

    Dina Salasa 17. Oktober dijadwalkeun pikeun ngamimitian pamaké Microsoft pikeun laun masang apdet saterusna Windows 10. Disebut. Birokrat ragrag Update (versi 1709) brings rupa ronjatan ka sistem sorangan. Update on Birokrat ragrag Apdet dina waktos Anjeun kudu nawiskeun na otomatis install sistem sorangan. Lamun teu kajadian acan na ulah rék ngantosan, kudu [...]

  • Dvoračky jeung inversion Baca leuwih>

    Dvoračky jeung inversion

    Dvoračky na inversion 28.01.2017 .... U Dvoračky panas ampir kawas usum panas, ngan jarak pondok handap -10 ː C. Dvoračky (Jerman Hofbaude) mangrupakeun chalet gunung di Pagunungan Giant, dina hiji luhurna 1140 m dina lamping kidul Bald Gunung. Dvoračky pisan heubeul shack, diadegkeun dina kulawarga 1707 Schier salaku tegalan gunung pikeun beternak sapi dina sabudeureun ageung [...]

  • Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice Baca leuwih>

    Kostel v Jestřabí v Krkonoších, Křižlice

    Křížlice mangrupakeun desa, bagian désa Jestrabi di Kab Giant Semily. Eta ayana ngeunaan 6 km kaléreun Jilemnice. Catetan ditulis pangkolotna ti kaping désa ti Křížlice 1492. Ti sumber lianna kitu, urang diajar yén Křížlice sataun 1358 geus kungsi garéja kai leutik na. Dina 15. Abad, éta tétéla dipaké dina rupa garéja. [...]

deui ka puncak