Giant, Giant Pagunungan, Czech Paradise
2017Januari
  • Rokytnice

    Rokytnice nad Jizerou (Rochlitz di Jerman) mangrupakeun kota sarta Resort gunung di pagunungan beulah kulon. Lokasina di wewengkon Liberec, Kab Semily, dina lebak Huťský stream elongated antara pagunungan massifs hansip (782 m) Iblis urang Gunung (1022 m) jeung Lysa hora (1344 m) jeung sapanjang kénca (wétan) bank tina walungan Jizera. Kota di lebak Huťský Creek ieu meureun diadegkeun kira-kira sataun 1574 salaku pakampungan kaca. Pangeusi mimiti cicing di dieu logging, tambaga, pérak jeung kalungguhan. Dina 1625 hayu deposit lokal [...]

deui ka puncak