Štěpanice jeung Benecko Ninggalkeun comment hiji

Štěpanice bagian handap désa Benecko Giant Pagunungan Kabupaten Semily Liberec wewengkon. pakampungan anu situated di lebak nu Y ngawangun, dibentuk ku confluence walungan jeung Brook Kidron Jizerky. Osada (sapanjang kalawan luhur Štěpanice) diadegkeun meureun dina konteks kolonisasi Markvartice Pagunungan, sumber sajarah kredibel tapi leungit. Pikeun tanggal yayasan sajarah dianggap sataun 1304, 28 kantos. Juli nempatkeun kana pamakéan Stepanicka John Castle Wallenstein. Ngaran kampung anu diturunkeun tina nami pamingpin pihak tina jajahan teh, Stephen Bishop (Ščepán). Duanana walungan deukeut kampung dipaké pikeun ngajalankeun cyber tur sapanjang duanana aliran sarta mingpin jalan. sapanjang Jizerky nu pas jalan diwangun dina 30. taun 20. abad Jilemnici ngahubungkeun bagian sholawat ti Kulon Giant Pagunungan (ie. Masaryk gunung jalan, dipaké pikeun pangwangunan benteng) jeung sapanjang jalan ngarah Cedronu euweuh. 28624 mun Benecko. Osada (babarengan jeung Štěpanice handap) diadegkeun meureun dina konteks kolonisasi Markvartice Pagunungan, sumber sajarah kredibel tapi leungit. Pikeun tanggal yayasan sajarah dianggap sataun 1304, 28 kantos. Juli nempatkeun kana pamakéan Stepanicka John Castle Wallenstein. Ngaran kampung anu diturunkeun tina nami pamingpin pihak tina jajahan teh, Stephen Bishop (Ščepán). Stepanicka puri ieu diwangun ku Zdenek Markvart of Hruštice pas sanggeus parantosan Waldenstein Castle di Czech Paradise (1280). Stepanicka puri ieu diwangun salaku korsi Zdeňková putra John (geus Wallenstein). Jana ogé on Raja Wenceslas II. Zdenek ditransfer ka statusna sarta hak-hak. benteng dilayanan salaku salah sahiji puseur populasi utama Pagunungan, Bréh Center bisa dianggap aréa Vysocký mana Wallenstein dina promontory taringgul dina adina Jizerou diwangun mangrupa bénténg tinggi (diganti engké Nístějka). Štěpanice dina loka ngeunaan benteng anu ayeuna kapanggih ukur ruruntuhan, sabagean direnovasi ku munisipalitas Benecko, nu keur kaperluan ieu ngadegkeun yayasan. Upper Štěpanice anu metot sarta dilestarikan arsitéktur rahayat tina pondok timbered of cervices (masonry diwangun ku kulaks pondok, balok lila teu has) jeung garéja paroki tina Trinity Suci.

babagi
Mangga antosan ...

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *